0
Artiesten
0
Evenementen
0
Projecten
0
Boekingen

Ons team:

Shaday El-Maghraby
(De motor)
General Director

Steef Badenbroek
(De netwerker)
Artist-/Music Director

Toine Priem
(De startpiloot)
Sales Director

William Peek
(Het geweten)
Finance Director

Marie-Louise Emmelot
(Het Geluk)
Personal Assistent

Justin Stam
(De structuur)
Eventmanager

Ferdy Francis
(Het perspectief)
Fotograaf

Eldridge Asmus
(De Stewardes)
A/V Specialist

Emmerson Samson
( Het Initiatief )
Junior A/V specialist

Vacatures

Vacature Media Vormgever (32 uur)

Ben jij de designer die aan creatieve campagnes voor artiesten, events en andere projecten mee wilt werken? Dan is dit je kans! Wij bieden je namelijk een uitdagende job binnen de muziekindustrie! Je gaat je focussen op diverse types artwork, nieuwe designs en de uitingen van nieuwe concepten! 

Vacature Content Creator (32 uur)

Krijg jij energie van het maken van vette content als video- en/of fotograaf en ben jij op zoek naar een uitdagende job binnen de evenementenwereld/muziekindustrie? Ben jij creatief en wil je verantwoordelijk zijn voor de toffe uitingen van de agency, betrokken zijn bij diverse concepten en houd je wel van een feestje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Artist Booker (HBO)

Als Artist boeker ben je een duizendpoot met een hands-on mentaliteit. Je bent een kei in het onderhouden van contacten. Jij bent de tussenpersoon tussen onze artiesten en event organisatoren. Onze agency bestaat uit 16 artiesten waaronder Mula B, Qlas & Blacka, Ilias op de beat en nog veel meer! Durf jij met je vlotte babbel het gesprek aan te gaan met artiesten en kan jij de beste deals te sluiten met organisatoren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Locatie

The Fresh Agency B.V. - Hoofdveste 10, 3992 DG, Houten - +31 6 46810644 - info@thefreshagency.nl