Vacature Artist Boeker (M/V) – 32 uur

Boeking agent, WE’RE LOOKING FOR YOU!

Als artist boeker ben tussenschakel tussen onze artiesten en verschillende event organisatoren.  Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden die voort komen uit de tofste boekingen. Je bent een duizendpoot met een met een hands-on mentaliteit. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en dat je deze netwerk contacten ook goed kan onderhouden. Onze agency bestaat uit maar liefst 16 artiesten waaronder Mula B, Qlas & Blacka, Ilias op de beat, saaff en nog veel meer! Naast de live artiesten hebben we ook genoeg dj’s die ondersteuning nodig hebben binnen hun boekingen. The Fresh Agency is een jong gemotiveerd bedrijf, die erg aan het ontwikkelen is.  De artiesten zijn hard aan het groeien en er komen steeds nieuwe talenten bij. Durf jij met je vlotte babbel het gesprek aan te gaan met artiesten en kan jij de beste deals te sluiten met organisatoren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Werkzaamheden
Als artist booker zijn je werkzaamheden de administratieve kan van boekingen, onderhouden van de boekingsagenda’s van enkele artiesten binnen ons roster, het afhandelen van nieuwe aanvragen van boeking en nieuwe boekingen generen. Dit doe je doormiddel van netwerken in het werkveld om die leukste nieuwe feestje te vinden. Je bent betrokken met artiesten, managers en opdrachtgevers. Je werktijden kunnen erg variëren. Het kan zo zijn dat je niet altijd van 9 tot 5 werkzaam bent.

Wat wij biedt jouw nieuwe werkgever?
Wij bieden een afwisselende en leerzame baan met veel verantwoordelijkheden. Je komt te werken in een klein enthousiast, creatief team van jong professionals. Je krijgt je eigen creatieve werkplek met allemaal mensen rondom de event branche. Hopelijk hou je van een feestje want na een harde week werken houden we een gezellige vrijdagmiddag borrel. The Fresh Agency biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Houten.

Profiel Arist booker

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Afgestudeerd (HBO)
  • Affiniteit met de muziek en event industrie
  • Organisatorisch strek
  • Communicatief vaardig
  • Je bent flexibel, enthousiast, leergierig, zelfstandig en hebt een proactieve houding
  • Werkt gestructureerd en overzichtelijk, maar schrikt niet van last-minute wijzigingen.
  • Je hebt geen 9-17 mentaliteit
  • Rijbewijs B (en auto) is een pre maar niet noodzakelijk
  • Wonen in provincie Utrecht is een pre

Voor jou gemaakt? Mail dan jouw CV en motivatie via de button hieronder! Of stuur gerust een mailtje naar het mailadres work@thefreshagency.nl

 

The Fresh Agency B.V. - Hoofdveste 10, 3992 DG, Houten - +31 6 46810644 - info@thefreshagency.nl