Onze diensten:

CONCEPTING

Sinds het bestaan van The Fresh Agency organiseren we een aantal evenementen in de club. De concepten LUCY LIKES IT JUICY en PIÑATA zijn hier voorbeelden van. De evenementen kunnen als consistent geïnterpreteerd worden. Hierdoor is en blijft het herkenbaar voor zowel de bezoekers, artiesten en de eigenaren van desbetreffende locaties.

De verschillende concepten worden van A tot Z ontworpen, gebrand, georganiseerd en gefaciliteerd. Geheel door onze eigen eventmanagers. Samen met jou kijken we naar de beste formule waarbij de verwachtingen van de organisatie en de beleving van de (potentiële) bezoekers centraal staan. De evenementen zijn herkenbaar, resultaatgericht en bovenal super gezellig!

Benieuwd naar wat we voor jou als club, danscafé, festivalorganisator en/of discotheek kunnen bieden en betekenen? 

PROGRAMMERING

Een breed scala aan artiesten, contacten en bijzondere special guests. Door de jarenlange ervaringen rondom het boekingsproces van onze artiesten, weten wij precies wie er geschikt is voor jouw evenement. Hierdoor kunnen wij een complete programmering voor jou invullen!

Het gevarieerde aanbod omvat zowel live artiesten als DJ’s. Zit jij in de knoop met het boeken van de juiste artiest(en) en/of zie je het spoor bijster omtrent de laatste trends omtrent populaire artiesten?

Wij voorzien je van de personal touch, een prettige uitvoering en programmeren de juiste mensen op de juiste spot.

Jij focust je op de rest. Laten we samenwerken!

ORGANISATIE

Zakelijke- en publieksevenementen. De organisatie ervan vergt volgens ons een duidelijke visie, straight communicatie en een goede flexibele samenwerking.

Na jarenlange ervaring kunnen we wel stellen dat wij een topevenement kunnen organiseren van A tot Z. Geheel naar wens en op elke locatie. 

We streven naar altijd een succesvol evenement. Hierbij nemen we zowel persoonlijke als zakelijke aspecten mee. Onze frisse blik op het organisatorische proces niet onopgemerkt. Oftewel, we gebruiken een creatieve mindset en een professionele aanpak voor, tijdens- en na een clubavond of festival.

Benieuwd naar wat we in onze mars hebben? Laten we eventjes kletsen.

Opdrachten afgerond Voor o.a.:

The Fresh Agency B.V. - Hoofdveste 10, 3992 DG, Houten - +31 6 46810644 - info@thefreshagency.nl