Onze diensten:

Fresh Events

Fresh Events bestaat uit een aantal concepten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld tot een echt begrip. Onze evenementen zijn consistent en daardoor herkenbaar voor de bezoekers én organisatoren. Onze concepten worden door onze eventmanagers van A tot Z geheel ontworpen, aangekleed en gefaciliteerd. Een stukje vakmanschap. Samen kijken wij naar de beste formule. De verwachting van de organisatie en beleving van de potentiële bezoekers staan hierbij centraal. Onze events zijn herkenbaar, het werkt en is bovendien resultaatgericht.

Programmering

The Fresh Agency heeft een breed roster met een scala aan artiesten. Door onze  jarenlange ervaring met het boekingsproces van artiesten, weten wij precies wie er geschikt is voor jouw evenement en kunnen wij complete programmeringen invullen. Het brede Fresh-netwerk van diverse bedrijven, clubs en festivals zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Ons gevarieerd aanbod omvat zowel live artiesten als DJ’s. Altijd een artiest passend binnen de programmering van het concept van de organisator. De personal touch, een prettige uitvoering en het resultaat achteraf, zorgen voor een goede samenwerking!

Organiseren

De organisatie van een evenement vergt volgens ons een duidelijke visie, communicatie en een goede samenwerking. Door onze jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie, kunnen wij een evenement van A tot Z organiseren. Fresh streeft altijd naar een succesvol evenement. Hierbij nemen we zowel persoonlijke als zakelijke aspecten mee. Onze frisse blik op het organisatorische proces, een creative mindset en een professionele aanpak zijn voor, tijdens èn na het festival duidelijk voelbaar en zichtbaar. De verbinding tussen ons, de organisatie, artiesten en het publiek, zorgen voor een volledige ervaring van begin tot eind.

Onze evenementen:

Opdrachten afgerond o.a. voor:

The Fresh Agency B.V. - Hoofdveste 10, 3992 DG, Houten - +31 6 46810644 - info@thefreshagency.nl