Saaff, ook wel Saaffig genoemd, is een rapper waarvan de echte naam Jethro Lobo is. De rapper groeide op in Amsterdam. Zijn talenten werden al snel opgemerkt door invloedrijke mensen in de game, waardoor hij al snel samenwerkingen is aangegaan met bekende artiesten.

Jethro Lobo, beter bekend onder zijn artiestennaam Saaff, werd geboren op 25 december in Amsterdam. Zijn leeftijd is niet bekend en tevens is zijn afkomst nergens te vinden. Hij groeide op in Amsterdam.

Saaff begon zijn muziek carrière als hobby met het freestylen op het plein bij hem in de buurt. Zijn talenten bleven niet onopgemerkt door bekenden in de scene, o.a. Henkie T erkende zijn talent, waarna hij steeds vaker in studio’s verscheen, een managementcontract tekende bij NAMAM en een Bookingscontract bij The Fresh Agency.

Na meerdere singles te hebben uitgebracht, verscheen hij in 2019 op de Avalon Cypher waar ook de rappers MRD, Moeman en Djass op te horen waren. Daarnaast was de rapper in 2020 als 6e talent te zien On The Spot van het platform BASED. Ook was hij te gast voor een sessie bij 101 BARZ. In 2020 bracht hij zijn debuutalbum genaamd ‘SAAFFIG’ uit.

The Fresh Agency B.V. - Hoofdveste 10, 3992 DG, Houten - +31 6 46810644 - info@thefreshagency.nl