Vacature Graphic Designer (M/V) (32 uur)

Werken als graphic designer bij het meest verfrissende bedrijf van Nederland? Dat kan. The Fresh Creatives is op zoek naar enthousiaste all round grapic designer die het team van creatives wil ondersteunen. Je wordt betrokken bij het gehele creatieve proces. Ben jij communicatief sterk en altijd wel in voor een feestje? Dan hebben wij misschien wel een hele leuke baan voor je ;). 

The Fresh Creatieve is een kleine digital agency voor grote ideeën op het gebied van branding, creating en marketing. Wij kijken met een verfrissende, creatieve blik op jouw digitale vraagstukken. Een aantal jaren geleden is het begonnen met The Fresh Agency, een boekings- managementkantoor voor artiesten. Hen ondersteunden we van begin tot eind met branding, creating en marketing. Dat doen we nog steeds. Met dat succes
hebben we besloten dit concept breder te trekken naar de corporates toe. Vandaar nu ook The Fresh Creatives. Een digital agency met de focus op branding, creating en marketing voor organisaties.

Werkzaamheden Graphic Designer:
Als Graphic Designer ben jij samen met het gezellige ‘creatives team’ verantwoordelijk voor de creatie van de grafische content. Je bent bezig met het ontwikkelen, ontwerpen, aanpassen en/of verbeteren van grafische content. Denk hierbij aan branding, logo designs, artwork voor events of elk ander denkbare grafische content creatie. U roept, en wij draaien. Er is namelijk heel veel mogelijk bij ons. De opdrachten kunnen komen van artiesten die onder The Fresh Agency vallen, maar ook voor organisaties buiten deze branche. Het is belangrijk dat je de briefing van een klant goed kan omzetten naar een grafisch design. Jouw ervaring op het gebied van design zal daardoor. zeker op de proef worden gesteld.

Wat biedt jouw nieuwe werkgever?
Je krijgt een uitdagende werkplek waarbij je kennis maakt met de vele kanten van vormgeven binnen onze entertainment industrie. ‘The Fresh Creatives’ is een jonge en groeiende organisatie met veel mogelijkheid. Het is een werkplek waar initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd. The Fresh Agency biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Over het loon valt veel te bespreken. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Houten. Daarnaast houden we hier van een feestje; Iedere week sluiten we het harde werken af met een gezellige vrijdagmiddag borrel!

Profiel Graphic Designer (32 uur):

  • MBO- of HBO-opleiding afgerond; – Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig; – Je bent flexibel, enthousiast, leergierig, zelfstandig en hebt een proactieve houding;
  • Je kan zowel zelfstandig als in een team werken
  • Je beschikt over ervaring met Adobe Creative Cloud en je kunt ons hiervan overtuigen met jouw portfolio;
  • Bij voorkeur ben je bekend met 3D software als Blender en/of Cinema 4D;
  • Ervaring met fotografie en/of videografie is niet verplicht, maar een fijne bijkomstigheid;
  • Je hebt een hands on mentaliteit;
  • Rijbewijs B (en auto) is een pré maar niet noodzakelijk;
  • Wonen in provincie Utrecht is een pré.

Got what it takes? Mail dan jouw CV en motivatie via de button hieronder!

The Fresh Agency B.V. - Hoofdveste 10, 3992 DG, Houten - +31 6 46810644 - info@thefreshagency.nl