De entertainmentindustrie is een drukke en onregelmatige wereld. Om shows en opdrachten zo goed mogelijk te kunnen faciliteren en managen, zorgen wij er met het managementteam voor dat er veel persoonlijke aandacht en tijd wordt gestoken in de artiest of online creator. Alles om de agenda’s goed overzichtelijk te houden, de beste boekingen en opdrachten te realiseren. Wij vinden het belangrijk dat artiesten zich volledig kunnen laten zien, zich lekker voelen en zich door kunnen ontwikkelen. Ons doel is om, met de juiste begeleiding, onze artiesten en online creators te laten groeien tot de beste versie van zichzelf, zowel persoonlijk als zakelijk.

Onze diensten

ARTIST MANAGEMENT

Artiesten moeten zichzelf kunnen blijven ontwikkelen op zakelijk én persoonlijk vlak. Hiervoor is het belangrijk samen te kijken welke kant de artiest op wil, wat door ons managementteam goed verwezenlijkt kan worden.

INFLUENCER MARKETING

Voor onze online creators is niks onmogelijk. Met de juiste begeleiding en marketing zorgen wij ervoor dat zij kunnen blijven groeien in de online wereld van tegenwoordig.

BRAND DEVELOPMENT

Om een artiest zo goed mogelijk met de wereld te verbinden, is het belangrijk te zorgen voor de communicatie die een artiest heeft met de buitenwereld. Naast de marketing zorgen we ervoor dat de visuele brand van de artiest op de meest unieke manier naar buiten komt.

ARTIESTEN

Deze organisaties gingen jou voor:

The Fresh Agency B.V. - Hoofdveste 10, 3992 DG, Houten - +31 6 46810644 - info@thefreshagency.nl